fabrika e krijuarproto

Createproto u themelua në qershor 2008 ngaSimon Lau, një Inxhinier Mekanik i cili donte të reduktonte rrënjësisht kohën e nevojshme për të marrë pjesë të prototipit plastik të formuar me injeksion.Zgjidhja e tij ishte të automatizonte procesin tradicional të prodhimit duke u zhvilluarPërpunimi me CNC, Printim 3D dhePërpunim i shpejtë.Si rezultat, pjesët plastike dhe metalike mund të prodhoheshin në një fraksion të kohës që kishte marrë ndonjëherë më parë.me synimin për të tronditur të menduarit konvencional në botën e prodhimit.Edhe pse i kemi zgjeruar operacionet tona në mbarë globin, kjo frymë vazhdon të na drejtojë.Çdo anëtar i ekipit tonë drejtues është i përkushtuar për të sfiduar status quo-në në një përpjekje të pandërprerë për të përmirësuar mënyrën se si u shërbejmë klientëve tanë.

Në vitin 2016, ne lançuam shërbimet e printimit 3D të shkallës industriale për t'u mundësuar zhvilluesve, projektuesve dhe inxhinierëve të produkteve një rrugë më të lehtë për të kaluar nga prototipi i hershëm në prodhimin me volum të ulët.Nëse doni të dini më shumë rreth Createproto,Kliko këtu.

VIZIONI YNE- Për të thjeshtuar procesin e prodhimit pa kompromentuar cilësinë.

MISIONI YNE -Ne bëjmë pjesë metalike dhe plastike me cilësi të lartë, me porosi, të shpejtë dhe të thjeshtë për klientët tanë.

 

PRODHIMI I THJESHTUAR

Disa nga kompanitë më të mëdha në mbarë botën na drejtohen kur kanë nevojë për pjesë të përballueshme, të bëra me porosi në një orar të ngushtë.Dhe kjo nuk është vetëm sepse ne jemi argëtues të punojmë me të.Kjo është për shkak se ne e kemi përcaktuar prodhimin e thjeshtuar.

NE NDRYSHOJMË BIZNESIN SI ZAKONISHT

Në Createproto, na pëlqen të themi se nuk jemi dyqani i punës së babait tënd.Ne eliminuam pengesat e zakonshme të biznesit - kohët e gjata, teknikat e vjetruara, proceset jo fleksibël, cilësinë jo të besueshme - për të përqendruar të gjithë funksionimin tonë tek ju: nevojat tuaja, specifikimet tuaja, buxhetin tuaj dhe kohën tuaj.

VENDNDODHJA

Ekipet tona të shitjeve dhe të shërbimit ndaj klientit janë në dispozicion nga ora 9 e mëngjesit deri në 6:30 pasdite UTC+08:00, nga e hëna deri të premten, për të ndihmuar me porositë dhe për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje në lidhje me shërbimet tona.Ju gjithashtu mund të na kontaktoni online në çdo kohë.

Shtimi i fabrikës: JO.13-15, RRUGA DAYANG 2, FSHATI YUFU, QARKU I RI GUANGMING, SHENZHEN

CreateProto Automotive 15
555
krijimin e përpunimit të proto cnc
krijoni një printer 3d proto
Kur shtoni CreateProto në ekipin tuaj, ju korrni shpërblimet e një dekade përvojë të bashkuar me njohuri dhe ekspertizë në teknologjinë më të fundit.Ky kombinim na lejon të ofrojmë zgjidhje ekskluzive inxhinierike dhe prodhuese të përshtatura duke përdorur të gjitha llojet e metaleve, plastikës dhe materialeve ekzotike, gjithmonë sipas planit dhe me përsosmëri ku mund të mbështeteni.