Lajme

 • Mulliri CNC dhe kthimi CNC: Ku qëndrojnë ndryshimet?

  Mulliri CNC dhe kthimi CNC: Ku qëndrojnë ndryshimet?

  Pavarësisht nëse kompania juaj i përket industrisë së automobilave, mjekësisë, hapësirës ajrore ose elektronikës së konsumit, rëndësia e shërbimeve të përpunimit është kudo.Por kur bëhet fjalë për shërbimet e përpunimit të shpejtë të prototipit CNC, ka forma dhe forma të ndryshme.Teknologjitë më të zakonshme CNC në...
  Lexo më shumë
 • Pse të zgjidhni pjesët e përpunimit të aluminit CNC mbi materialet e tjera?

  Pse të zgjidhni pjesët e përpunimit të aluminit CNC mbi materialet e tjera?

  Në botën e prodhimit të produkteve, veçanërisht në aplikimet e automobilave, mjekësore, hapësirës ajrore dhe elektronike të konsumit, përpunimi i aluminit CNC është bërë një proces popullor.Nëse jeni i ri në këtë fushë, patjetër do të pyesni veten se çfarë i bën pjesët e përpunimit të aluminit CNC kaq të kërkuara.Epo, w...
  Lexo më shumë
 • 4 mënyra se si printimi 3D po ndikon në industrinë e automobilave

  4 mënyra se si printimi 3D po ndikon në industrinë e automobilave

  Ka kaluar më shumë se një shekull që kur u shpik motoçikleta e parë.Që atëherë filloi kërkesa për prodhimin e automobilave.Dhe me avancimin e teknologjisë, kompani të ndryshme të automobilave kanë filluar të përfshijnë shërbimet e prototipit të printimit 3D në procesin e tyre të prodhimit.Printimi 3D...
  Lexo më shumë
 • Disa faktorë që ndikojnë në koston e pjesëve të përpunimit CNC

  Disa faktorë që ndikojnë në koston e pjesëve të përpunimit CNC

  Ka shumë prodhues të përpunimit CNC që kanë kërkuar mënyra për të kontrolluar kostot e përpunimit sa më shumë që të jetë e mundur.Shumë përdorues kanë gjetur gjithashtu se kuotimet e dhëna nga kompani të ndryshme për të njëjtin produkt janë shumë të ndryshme.Cila është arsyeja kryesore?Si mund ta kontrollojmë më mirë...
  Lexo më shumë
 • CreateProto's CNC vegla makine për përpunimin e qeramikës industriale precize

  CreateProto's CNC vegla makine për përpunimin e qeramikës industriale precize

  Qeramikat precize janë produkte të reja të ndryshme nga qeramika tradicionale, e njohur edhe si qeramika me funksion të lartë, qeramika inxhinierike, etj., dhe mund të ndahen në karbide, nitride, okside dhe boride sipas përbërjes së tyre.Sipas aplikacionit, mund të ndahet në...
  Lexo më shumë
 • Gdhendja në objekt me lazer: Procesi i gdhendjes me lazer të përpunimit CNC

  Gdhendja në objekt me lazer: Procesi i gdhendjes me lazer të përpunimit CNC

  Gdhendja me lazer, e njohur gjithashtu si gdhendja me lazer ose shënimi me lazer, është një proces trajtimi sipërfaqësor që përdoret shpesh nga prodhuesit CNC në përpunim.Ai bazohet në teknologjinë e kontrollit numerik dhe lazerin si mjet përpunimi.Denatyrimi fizik i shkrirjes dhe avullit të menjëhershëm...
  Lexo më shumë
 • Cilat janë kërkesat e aftësive të procesit të përpunimit CNC?

  Cilat janë kërkesat e aftësive të procesit të përpunimit CNC?

  Përpunimi me CNC është një lloj përpunimi mekanik.Është një teknologji e re e përpunimit.Puna kryesore është përpilimi i programeve të përpunimit, domethënë shndërrimi i punës origjinale manuale në programim kompjuterik.Megjithatë, me përmirësimin e nivelit teknologjik, kërkesat e përdoruesve për përpunimin CNC...
  Lexo më shumë
 • Në përpunimin CNC, duke përdorur G53 përsëri në origjinë në vend të G28

  Në përpunimin CNC, duke përdorur G53 përsëri në origjinë në vend të G28

  Kthimi në origjinë (i quajtur edhe zero) është një operacion që duhet të kryhet sa herë që ndizet qendra e përpunimit.Ky veprim në dukje i thjeshtë është shumë i rëndësishëm për saktësinë e përpunimit.Sa herë që përdorim kaliperin, do ta rivendosim kaliperin në zero, ose do të përdorim g...
  Lexo më shumë
 • Animacioni mekanik ju tregon 12 trajtimin e sipërfaqes së materialit

  Animacioni mekanik ju tregon 12 trajtimin e sipërfaqes së materialit

  Gdhendja me laser Gdhendja me laser, e quajtur edhe gdhendja me lazer ose shenjimi me lazer, është një proces i trajtimit të sipërfaqes duke përdorur parime optike.Rrezja lazer përdoret për të gdhendur një shenjë të përhershme në sipërfaqen e materialit ose në brendësi të materialit transparent.Rrezja lazer mund të pr...
  Lexo më shumë
 • Createprot ofron fletë metalike për produktet mjekësore

  Createprot ofron fletë metalike për produktet mjekësore

  Makinë prerëse me laser FO-MⅡ RI3015 si për pajisje të sheshta ashtu edhe për tuba Përqendrohuni në përpunimin e fletëve me precizion dhe përpunimin me precizion Createproto duke u fokusuar në përpunimin e fletëve me precizion dhe përpunimin preciz, ne jemi të përkushtuar në prodhimin e pjesëve mekanike që lidhen me ...
  Lexo më shumë
 • AMR e pajisur me krah robotik për të realizuar automatizimin e prodhimit të veglave CNC

  AMR e pajisur me krah robotik për të realizuar automatizimin e prodhimit të veglave CNC

  Në epokën pas epidemisë, vala e transformimit të automatizimit të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme kineze po vjen me shpejtësi.Kompanitë lidere të robotëve të lëvizshëm autonomë dhe robotëve bashkëpunues po kapin në mënyrë aktive tregun dhe po fitojnë një terren në transformimin e nivelit të lartë...
  Lexo më shumë
 • Prototipi i shpejtë si të ndryshohet zhvillimi i produktit

  Prototipi i shpejtë si të ndryshohet zhvillimi i produktit

  Çfarë është prototipizim i shpejtë?Prototipi i shpejtë i referohet proceseve të ndryshme të prodhimit me ndihmën e kompjuterit që mund të kopjojnë pjesë nga modelet dixhitale.Krahasuar me metodat tradicionale të prodhimit, këto procese janë shumë të sakta dhe kërkojnë më pak kohë.Shumë inxhinierë shoqërojnë automatikisht...
  Lexo më shumë
123Tjetra >>> Faqe 1/3