Të kërkojë një kuotë

Ju lutemi plotësoni këtë formular për të paraqitur një Kërkesë për Vlerësim. Një nga anëtarët e ekipit tonë do të shqyrtojë detajet dhe do të jetë në kontakt brenda 24 orëve të punës.

Kërkoni informacione

Futni komentet / pyetjet tuaja dhe klikoni Dorëzo për të na dërguar një email.

Privatësia:

Ashtu si me të gjithë klientët tanë, konfidencialiteti mbetet jetësor në demonstrimin e angazhimit tonë për shërbimin ndaj klientit. Ju mund të ndjeheni të sigurt se ne me kënaqësi do të plotësojmë formularët e zbulimit për aplikacionet tuaja dhe aplikacionet tuaja do të përdoren vetëm për qëllime vlerësimi.

Nëse keni nevojë për një NDA, këtu mund të gjeni një shembull të a marreveshje e fshehte.

Gati për të filluar?

Nëse projekti juaj kërkon ndihmë më të menjëhershme, ju lutemi na telefononi ose na dërgoni me email për përgjigjen më të shpejtë.

info@createproto.com
Na dërgoni me email

+86 138-2314-6859
Na telefononi