PRINTIME 3D DHE PROTOTIPIM TË SHPEJTË

Prototipet janë thelbësore në çdo hap të procesit të zhvillimit të produktit. Qoftë për të verifikuar dizajnin tuaj me një model që përputhet me gjënë reale, ose për të kryer teste të formës, përshtatjes dhe funksionit, ju do të dëshironi prototipe që plotësojnë kërkesat tuaja.

Prototipizimi i shpejtë i lejon projektuesit dhe inxhinierët të ekzekutojnë rishikime të shpejta dhe të shpeshta të dizajneve të tyre. Falë një sërë teknologjish dhe materialesh të disponueshme, në plastikë dhe në metale, prototipet e printuara në 3D funksionojnë si për testim vizual ashtu edhe për funksional.


Përpunimi me CNC

MËSO MË SHUMË

Printim 3D

MËSO MË SHUMË

Instrumente të shpejta dhe prodhimi

MËSO MË SHUMË

Prodhim me volum të ulët

MËSO MË SHUMË

Createproto. Cutting-edge Facilities.

Krijoproto. Lehtesirat moderne.

Kur shtoni CreateProto në ekipin tuaj, ju korrni shpërblimet e një dekade përvojë të bashkuar me njohuri dhe ekspertizë në teknologjinë më të fundit. Ky kombinim na lejon të ofrojmë zgjidhje ekskluzive inxhinierike dhe prodhuese të personalizuara duke përdorur të gjitha llojet e metaleve, plastikës dhe materialeve ekzotike, gjithmonë sipas planit dhe me përsosmëri ku mund të mbështeteni.

Si të punoni me ne

1

Ngarko një skedar CAD

Për të filluar, thjesht zgjidhni një proces prodhimi dhe ngarkoni një skedar CAD 3D.

Ne mund të pranojmë llojet e mëposhtme të skedarëve:
> SolidWorks (.sldprt)
> ProE (.prt)
> IGES (.igs)
> HAPI (.stp)
> ACIS (.sat)
> Parasolid (.x_t ose .x_b)
> Skedarët .stl:

Shiko skedarët e pranuar
Fshih skedarët e pranuar
2

Kryhet analiza e dizajnit

Brenda pak orësh do t'ju dërgojmë analizën e dizajnit për prodhimtari (DFM) dhe çmimin në kohë reale.

Së bashku me çmimin e saktë,
Oferta jonë interaktive do të nxjerrë në pah çdo veçori të vështirë për t'u prodhuar bazuar
mbi procesin e prodhimit që keni zgjedhur. Kjo mund të variojë nga të vështirat për të formuar nën prerje deri tek vrimat e thella në pjesët e përpunuara.:

Shiko skedarët e pranuar
Fshih skedarët e pranuar
3

Fillon Prodhimi

Pasi të rishikoni ofertën tuaj dhe të bëni porosinë tuaj, ne do të fillojmë procesin e prodhimit. Ne ofrojmë gjithashtu opsione përfundimi.

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri opsionesh përfundimi për të gjitha shërbimet e prodhimit. Këto mund të variojnë nga përfundimi dhe anodizimi i shtresës pluhur deri te montimi bazë dhe futjet me fileto.
>Përpunimi i aluminit CNC
>Përpunimi i Prototipit CNC
> Prodhim me volum të ulët
> Printim 3D:

Shiko skedarët e pranuar
Fshih skedarët e pranuar
4

Pjesët dërgohen!

Procesi ynë i prodhimit dixhital na lejon të prodhojmë pjesë në 3 ditë.

:

Shiko skedarët e pranuar
Fshih skedarët e pranuar

Success Across Industries

Suksesi në të gjithë industritë

Shihni se si kompanitë më inovative në botë po përdorin prodhimin dixhital për prototipimin e shpejtë dhe prodhimin sipas kërkesës. Ne shërbejmë një gamë të gjerë industrish, duke filluar nga pajisjet mjekësore që shpëtojnë jetë deri tek komponentët e motorëve të hapësirës ajrore.

mit-testimonial-black-logo