3D ПЕЧАТЕЊЕ И ПРОИЗВОДСТВО НА БРЗО ПРОТОТИПИРАЊЕ

Прототипите се неопходни во секој чекор од процесот на развој на производот. Без разлика дали треба да го потврдите вашиот дизајн со модел кој одговара на вистинскиот, или да извршите тестови за форма, вклопување и функција, ќе сакате прототипови кои ги задоволуваат вашите барања.

Брзиот прототип им овозможува на дизајнерите и инженерите да вршат брзи и чести ревизии на нивните дизајни. Благодарение на разновидните достапни технологии и материјали, во пластика, како и во метали, 3D-печатените прототипови работат и за визуелно и за функционално тестирање.


CNC обработка

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

3D Печатење

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Рапид и производствен алат

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Производство со низок волумен

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Createproto. Cutting-edge Facilities.

Креирај прото. Најсовремени капацитети.

Кога ќе го додадете CreateProto во вашиот тим, ќе ги искористите наградите од еднодецениското искуство споено со знаење и експертиза на врвната технологија. Оваа комбинација ни овозможува да понудиме ексклузивни инженерски и производствени решенија прилагодени со користење на сите видови метали, пластика и егзотични материјали, секогаш според распоредот и со извонредност на која можете да се потпрете.

Како да работите со нас

1

Поставете CAD-датотека

За да започнете, едноставно изберете производствен процес и поставете 3D CAD-датотека.

Можеме да ги прифатиме следниве типови датотеки:
> SolidWorks (.sldprt)
> ProE (.prt)
> IGES (.igs)
> ЧЕКОР (.stp)
> ACIS (.сед)
> Паразолид (.x_t или .x_b)
> .stl датотеки:

Погледнете ги прифатените датотеки
Сокриј ги прифатените датотеки
2

Се врши анализа на дизајнот

Во рок од неколку часа ќе ви испратиме анализа на дизајн за производствена способност (DFM) и цени во реално време.

Заедно со точната цена,
нашата интерактивна понуда ќе ги нарече сите тешки за производство базирани карактеристики
за процесот на производство што сте го избрале. Ова може да варира од тешки до калапчиња до длабоки дупки на обработените делови.:

Погледнете ги прифатените датотеки
Сокриј ги прифатените датотеки
3

Производството започнува

Откако ќе ја разгледате вашата понуда и ќе ја поставите вашата нарачка, ќе го започнеме процесот на производство. Ние исто така нудиме опции за завршна обработка.

Ние нудиме различни опции за завршна обработка за сите производствени услуги. Тие можат да варираат од завршна обработка и анодизирање на прав до основно склопување и влошки со навој.
>CNC алуминиумска обработка
>CNC прототип обработка
> Производство со низок волумен
> 3D Печатење:

Погледнете ги прифатените датотеки
Сокриј ги прифатените датотеки
4

Деловите се испорачуваат!

Нашиот дигитален процес на производство ни овозможува да произведуваме делови за дури 3 дена.

:

Погледнете ги прифатените датотеки
Сокриј ги прифатените датотеки

Success Across Industries

Успех низ индустриите

Погледнете како најиновативните светски компании го користат дигиталното производство за брзо прототипирање и производство на барање. Ние опслужуваме широк спектар на индустрии кои се движат од медицински помагала кои спасуваат животи до компоненти за воздушни мотори.

mit-testimonial-black-logo