pabrik nggaweproto

Createproto didegaké ing Juni 2008 deningSimon Lau, Insinyur Mekanik sing pengin nyuda wektu sing dibutuhake kanggo entuk bagean prototipe plastik sing dicetak injeksi.Solusi kasebut yaiku ngotomatisasi proses manufaktur tradisional kanthi ngembangakeMesin CNC, Printing 3D lanRapid Tooling.Akibaté, bagéan plastik lan logam bisa diprodhuksi ing bagian sekedhik saka wektu sing wis tau dijupuk sadurunge.kanthi tujuan kanggo goyangake pamikiran konvensional ing jagad manufaktur.Sanajan kita wis nggedhekake operasi ing saindenging jagad, semangat kasebut terus mimpin kita.Saben anggota tim pimpinan kita darmabakti kanggo nantang status quo kanthi terus-terusan kanggo nambah cara kita ngladeni para pelanggan.

Ing 2016, kita ngluncurake layanan percetakan 3D kelas industri kanggo ngidini pangembang produk, desainer, lan insinyur dadi dalan sing luwih gampang kanggo pindhah saka prototipe awal menyang produksi volume sithik.Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Createproto,klik kene.

VISI KITA- Kanggo nyederhanakake proses manufaktur tanpa kompromi kualitas.

MISI KAMI -We nggawe kualitas dhuwur, bagean plastik metaland adat, cepet lan prasaja kanggo kita pelanggan.

 

MANUFACTURING SIMPLIFIED

Sawetara perusahaan paling gedhe ing saindenging jagad ngalih menyang kita nalika butuh bagean sing digawe khusus kanthi jadwal sing ketat.Lan ora mung amarga kita seneng nggarap.Iku amarga kita wis ditetepake manufaktur simplified.

KITA NGGANGGU BISNIS BISANE

Ing Createproto, kita seneng ngomong yen kita dudu toko kerja bapakmu.Kita ngilangi alangan kaya biasane - wektu timbal sing dawa, teknik sing wis lawas, proses sing ora fleksibel, kualitas sing ora bisa dipercaya - kanggo fokus kabeh operasi sampeyan: kabutuhan, spesifikasi, anggaran, lan wektu sampeyan.

LOKASI

Tim sales lan layanan pelanggan kasedhiya saka 9 am nganti 6:30 pm UTC+08:00, Senin nganti Jumuah, kanggo nulung pesenan lan mangsuli pitakon babagan layanan.Sampeyan uga bisa hubungi kita online ing sembarang wektu.

Pabrik Tambah: NO.13-15, DAYANG 2 ROAD, YUFU VILLAGE, GUANGMING NEW DISTRICT, SHENZHEN

NggaweProto Otomotif 15
555
nggaweproto mesin cnc
createproto 3d printer
Yen sampeyan nambahake CreateProto menyang tim sampeyan, sampeyan bakal entuk ganjaran saka pengalaman sepuluh taun sing digabung karo kawruh lan keahlian ing teknologi canggih.Kombinasi iki ngidini kita nawakake solusi teknik lan manufaktur sing digawe khusus kanthi nggunakake kabeh jinis logam, plastik, lan bahan eksotis, kanthi jadwal lan kanthi unggul sing bisa dipercaya.