• Engraving on the object with a laser: CNC machining laser engraving process

    Engraving ing obyek karo laser: CNC mesin proses engraving laser

    Laser engraving, uga dikenal minangka laser engraving utawa laser menehi, iku proses perawatan lumahing asring digunakake dening manufaktur CNC ing Processing.Iku adhedhasar teknologi kontrol numerik lan laser minangka medium Processing.Denaturasi fisik saka leleh lan uap cepet ...
    Waca liyane
  • What skill requirements of CNC machining process?

    Apa syarat skill saka proses mesin CNC?

    Mesin CNC minangka jinis mesin mekanik.Iku teknologi mesin anyar.Tugas utama yaiku nyusun program mesin, yaiku, ngowahi karya manual asli dadi pemrograman komputer.Nanging, kanthi nambah tingkat teknologi, syarat pangguna kanggo mesin CNC ...
    Waca liyane
  • In CNC machining, using G53 back to the origin instead of G28

    Ing mesin CNC, nggunakake G53 bali menyang asal tinimbang G28

    Bali menyang asal (uga disebut zeroing) minangka operasi sing kudu rampung saben-saben pusat mesin diuripake.Tumindak sing katon prasaja iki penting banget kanggo akurasi mesin.Saben kita nggunakake caliper, kita bakal ngreset caliper menyang nol, utawa nggunakake g...
    Waca liyane
  • The mechanical animation tells you 12 material surface treatment

    Animasi mechanical ngandhani 12 perawatan lumahing materi

    Laser engraving Laser engraving, uga disebut laser engraving utawa laser marking, minangka proses perawatan permukaan nggunakake prinsip optik.Sinar laser digunakake kanggo ngukir tandha permanen ing permukaan materi utawa ing jero materi transparan.Sinar laser bisa ...
    Waca liyane
  • Createprot provides sheet metal for the medical products

    Createprot nyedhiyakake sheet metal kanggo produk medis

    Mesin pemotong laser FO-MⅡ RI3015 kanggo fitting warata lan pipa Fokus ing pamrosesan lembaran logam presisi lan mesin presisi.
    Waca liyane
  • AMR equipped with robotic arm to realize CNC machine tool production automation

    AMR dilengkapi lengen robot kanggo nyadari otomatisasi produksi alat mesin CNC

    Ing jaman pasca-epidemi, gelombang transformasi otomatisasi perusahaan cilik lan menengah Cina teka kanthi cepet.Perusahaan terkemuka robot seluler otonom lan robot kolaborasi aktif ngrebut pasar lan entuk pijakan ing transfor ...
    Waca liyane
  • Rapid prototyping how to change product development

    Prototyping cepet carane ngganti pangembangan produk

    Apa prototyping cepet?Prototyping cepet nuduhake macem-macem proses manufaktur sing dibantu komputer sing bisa nyalin bagean saka model digital.Dibandhingake karo cara manufaktur tradisional, proses kasebut akurat banget lan butuh wektu luwih sithik.Akeh insinyur kanthi otomatis nggabungake ...
    Waca liyane
  • The automation applied to CNC Machining improves product efficiency

    Otomasi sing ditrapake kanggo Mesin CNC nambah efisiensi produk

    Otomasi produksi pabrik minangka arus utama pangembangan industri saiki.Iki minangka salah sawijining cara sing paling penting kanggo ningkatake produktivitas industri.Negara-negara industri maju nganggep minangka pusat pangembangan industri.Peralatan mesin CNC, kayata CNC, isih kanggo ...
    Waca liyane
  • 3D printing technology helps toys development

    Teknologi printing 3D mbantu pangembangan dolanan

    Ing taun-taun pungkasan, jinis teknologi kanthi tenang ngganti industri desain dolanan, yaiku, teknologi percetakan 3D.Teknologi iki bisa kanthi cepet mbentuk desain dolanan, kanthi cepet ngowahi kreatifitas desainer dolanan lan produsen dolanan dadi kasunyatan, lan nambah desain dolanan.Keanekaragaman...
    Waca liyane
  • 3D printed neurosurgery model to assist surgery plans

    Model bedah saraf sing dicithak 3D kanggo mbantu rencana operasi

    Teknologi printing 3D minangka jinis anyar teknologi prototyping cepet sing mbangun obyek kanthi lapisan kanthi nggunakake bahan biologi sing diekstrak saka logam, keramik, polimer lan bahan komposit sing bisa dicithak kanthi telung dimensi, adhedhasar model digital.Ing bedah saraf, sawise entuk ...
    Waca liyane
  • 3D scanning tech applied in Automotive Industry

    Teknologi pemindaian 3D diterapake ing Industri Otomotif

    Latar mburi aplikasi Kanthi perkembangan industri mobil kanthi cepet, macem-macem manufaktur merek saingan kanggo keunggulan, proses CNC, percetakan 3D, laminating vakum, lan liya-liyane wis nggawe rantai industri sing gedhe.Jumlah mobil domestik ing negaraku terus mundhak, lan ...
    Waca liyane
  • What you need to know about 3D printing industry?

    Apa sampeyan kudu ngerti babagan industri percetakan 3D?

    Teknologi printing 3D uga disebut teknologi manufaktur aditif, sing adhedhasar file model digital, nggunakake logam bubuk utawa plastik lan bahan bondable liyane kanggo mbangun obyek kanthi nyithak lapisan kanthi lapisan.Pencetakan 3D biasane ditindakake kanthi nggunakake teknologi digital m ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2