PRINTING 3D & PROTOTYPING RAPID MANUFACTURING

Prototipe penting ing saben langkah proses pangembangan produk. Apa iku kanggo verifikasi desain karo model sing cocog karo bab nyata, utawa kanggo nindakake wangun, pas lan tes fungsi, sampeyan bakal pengin prototipe sing nyukupi kabutuhan.

Rapid Prototyping ngidini para desainer lan insinyur nglakokake revisi kanthi cepet lan kerep saka rancangane. Thanks kanggo macem-macem teknologi lan bahan sing kasedhiya, ing plastik uga logam, prototipe cetak 3D bisa digunakake kanggo tes visual lan fungsional.


Mesin CNC

Sinau luwih akeh

Printing 3D

Sinau luwih akeh

Rapid & Perkakas Produksi

Sinau luwih akeh

Produksi Low-volume

Sinau luwih akeh

Createproto. Cutting-edge Facilities.

Nggaweproto. Fasilitas canggih.

Yen sampeyan nambahake CreateProto menyang tim sampeyan, sampeyan bakal entuk ganjaran saka pengalaman sepuluh taun sing digabung karo kawruh lan keahlian ing teknologi canggih. Kombinasi iki ngidini kita nawakake solusi teknik lan manufaktur sing digawe khusus kanthi nggunakake kabeh jinis logam, plastik, lan bahan eksotis, kanthi jadwal lan kanthi unggul sing bisa dipercaya.

Carane Bisa Karo Kita

1

Unggah File CAD

Kanggo miwiti, mung pilih proses manufaktur lan upload file CAD 3D.

Kita bisa nampa jinis file ing ngisor iki:
> SolidWorks (.sldprt)
> ProE (.prt)
> IGES (.igs)
> STEP (.stp)
> ACIS (.sat)
> Parasolid (.x_t utawa .x_b)
> file .stl:

Deleng File sing Ditampa
Singidaken File Ditampa
2

Analisis Desain ditindakake

Ing sawetara jam, kita bakal ngirim desain kanggo analisis manufaktur (DFM) lan rega wektu nyata.

Bebarengan karo rega sing akurat,
penawaran interaktif kita bakal nelpon metu sembarang angel kanggo Pabrik fitur adhedhasar
ing proses manufaktur sing wis dipilih. Iki bisa kalebu saka undercuts sing angel dibentuk nganti bolongan jero ing bagean mesin.:

Deleng File sing Ditampa
Singidaken File Ditampa
3

Manufaktur Diwiwiti

Sawise sampeyan mriksa kutipan lan nggawe pesenan, kita bakal miwiti proses manufaktur. Kita uga nawakake pilihan finishing.

We offer macem-macem opsi pagawean kanggo kabeh layanan Manufaktur. Iki bisa kalebu saka finishing jas bubuk lan anodizing nganti perakitan dhasar lan sisipan benang.
>Mesin CNC Aluminium
>CNC Prototipe Machining
> Produksi Low-Volume
> Printing 3D:

Deleng File sing Ditampa
Singidaken File Ditampa
4

Parts dikirim!

Proses manufaktur digital ngidini kita ngasilake bagean kanthi cepet sajrone 3 dina.

:

Deleng File sing Ditampa
Singidaken File Ditampa

Success Across Industries

Sukses ing saindhenging Industri

Deleng carane perusahaan paling inovatif ing donya nggunakake manufaktur digital kanggo prototyping cepet lan produksi on-demand. Kita nyedhiyakake macem-macem industri wiwit saka piranti medis sing nylametake nyawa nganti komponen mesin aeroangkasa.

mit-testimonial-black-logo